23948sdkhjf

Dansk modefirma flytter produktionen til EU

Det danske modebrand Mond of Copenhagen, har efter flere år med produktion i Asien, valgt at flytte produktionen inden for EU´s grænser.
Efter flere år med jakkesæts- og skjorteproduktion i Asien, har det danske herretøjsmærke Mond of Copenhagen meddelt, at man fra ultimo November flytter al produktion indenfor EU's grænser.

Dette skyldes et ønske om at nedbringe leveringstiden og samtidig højne kvaliteten på metervarer og produktet som helhed.

-Vi har længe haft et ønske om at tilknytte metervarer fra bl.a. Italienske Vitale Barberis og Engelske Dormeuil til produktionen af vores Made to Measure jakkesæt, og det har vi nu fået muligheden for, samtidig med at vi kan halvere leveringstiden for kunden, udtaler direktør Martin Birch Jacobsen.

Med flytningen, trodser Mond de overordnede tendenser i tekstilbranchen, og skærer lande som Kina, Indien og Bangladesh fra.

-Vores kunder ønsker i stigende grad at personliggøre deres garderobe, på samme måde som man også bestiller "personliggjorte" køkkener, biler, computere mm i dag. Derfor åbner vi, i forbindelse med produktionsskiftet, også op for en hel vifte af nye detaljer der tjener det formål at sikre kunden et personligt produkt. Både hvad angår pasform og detaljer, siger Mond´s direktør.

Mond of Copenhagen producerer "Made to Measure" jakkesæt og skjorter til herrer, baseret på 3D teknologi, via deres egne konceptforretninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078